Nymosegård et mindre landbrug

  • En tømrer/snedker virksomhed – Nymosegård TRÆ & Byg

  • En træuldsproduktion – Nymosegård TRÆULD

  • En pileproduktion – Nymosegård FLETTEPIL

Nymosegård er beliggende ved Kjellerup i det naturskønne Midtjylland mellem Silkeborg og Viborg. Nymosegård er fra starten af 1900 tallet hvor den blev udstykket i et tidligere moseområde, hvilket området stadig bærer præg af. Nymosegård har været ejet og drevet af Karsten Holm siden 1984. I 2010 er aktiviteterne overført til et anpartsselskab.


Karsten Holm er oprindelig landbrugsuddannet og senere tømreruddannet. Med sin faglige viden og mangeårrige erfaring med de forskellige produktioner og opgaver er han i dag ansvarlig for virksomhedens drift og produktion. Ved siden af landbruget har der siden 1984 været produceret specialemballage til transport af levende agerhøns, fasaner, harer, rådyr samt opstillet landbrugshaller m.m.

Nymosegård TRÆ & BYG blev startet i 2001 som et alsidig tømrer/snedkerfirma der i dag påtager sig stort set alle opgaver inden for faget, nybyggeri, reparationer, vedligehold samt special opgaver og emballage.​

Nymosegård TRÆULD blev ligeledes startet i 2001 som et supplement til tømrer/snedker virksomheden. Det var en eksisterende træuldsvirksomhed der blev opkøbt og flyttet til Nymosegård. Det er i dag den sidste danske træuldsproduktion der producerer træuld til alt andet end træbetonplader. Nymosegård TRÆULD har siden overtagelsen været inde i en god og stabil udvikling med kunder over hele landet samt lidt export.


Nymosegård FLETTEPIL startede i 1997 ti år efter, at der i 1987 blev startet med pileproduktion på noget af landbrugsarealet, dette areal er siden da udvidet stort set hvert år. I dag er der indrettet en mindre gårdbutik, hvor der sælges flettepil til alle formål, samt værktøj og tilbehør til pileflet. Der afholdes også flettekurser.

Nyheder

Termografering og isolering
28-10-2015
Kan dit hus holde varmen? En termografi giver svar! Se efterårs-kampagne her...
Læs hele nyheden >>
Efterisolering
18-05-2015
Derfor er det en rigtig god idé at få efterisoleret om sommeren. Download PDF her...
Læs hele nyheden >>
Skovens Dag 10. maj 2015
06-05-2015
Nymosegård deltager for første gang i Skovens Dag i år. Se mere på www.skovensdag.dk eller på vores face book side.
Læs hele nyheden >>

Følg os på Facebook​

​Firmaoplysninger

Nymosegård Træuld ApS

​​​CVR: 3305​6036​

Her finder du os

Tanghusvej 18
8620 Kjellerup

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 88 62 38

​E-mail: salg@traeuld.dk