Hulmursisolering

Har du brug for at få foretaget hulmursisolering i dit nye eller gamle hus, så lad Nymosegård Træuld ApS klare opgaven for dig.

To typer af hulmursisolering

Hos Nymosegård Træuld ApS udfører vi hulmursisolering med to forskellige typer af isoleringsmateriale. Det første er papiruld, som er et af de mest miljøvenlige materialer at bruge til hulmursisolering. Udover papiruld anvender vi også flamingo til at lave hulmursisolering med.

Hulmursisolering foregår på den måde, at der bores mindre huller i væggen, hvorigennem isoleringsmaterialet blæses ind og lukker af. Processen er ikke lige så voldsom, som ved eksempelvis indsættelse af Rockwool som isolering, da det ikke er nødvendigt at skille væggen ad for at få isoleringen på plads. Vi har selvfølgelig det helt rigtige udstyr til at klare opgaven, lige såvel som vi har det nødvendige mandskab til at udføre jobbet.

Energirenovering

Hulmursisolering spiller også en stor rolle i forhold til energirenovering af dit hus. Ved at få lavet en ny og bedre isolering er det muligt at skabe et bedre indeklima, hvorigennem det ikke vil være lige så nødvendigt at have tændt for de samme mængder af varme, da der nu er bedre isoleret mod kulden udefra, som vi tit oplever her i Danmark.

Du kan trygt overlade din hulmursisolering til Nymosegård Træuld ApS, da vi altid leverer et produkt i den højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris både for private såvel som erhvervskunder i Silkeborg og Herning.

Skriv os en mail på salg@træuld.dk for at få et uforpligtende tilbud.​

Nyheder

Termografering og isolering
28-10-2015
Kan dit hus holde varmen? En termografi giver svar! Se efterårs-kampagne her...
Læs hele nyheden >>
Efterisolering
18-05-2015
Derfor er det en rigtig god idé at få efterisoleret om sommeren. Download PDF her...
Læs hele nyheden >>
Skovens Dag 10. maj 2015
06-05-2015
Nymosegård deltager for første gang i Skovens Dag i år. Se mere på www.skovensdag.dk eller på vores face book side.
Læs hele nyheden >>

​Firmaoplysninger

Nymosegård Træuld ApS

​​​CVR: 3305​6036​

Her finder du os

Tanghusvej 18
8620 Kjellerup

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 88 62 38

​E-mail: salg@traeuld.dk