Loftisolering

Når du er blevet færdig med at bygge dit nye hus eller er færdig med renoveringen af dit hus i enten Silkeborg eller Herning, så er det smart at kigge på både loftisolering og efterisolering. Hos Nymosegård Træuld ApS kan vi stå for loftisolering og efterisolering af dit hus. Vi anvender papiruld til at klare isoleringsprojektet, da vi mener at dette materiale har den bedste effekt.

Hvordan laves loftisolering og efterisolering?

Papirulden ligges ovenpå det eksisterende loft i forbindelse med loftisoleringen. En loftisolering er ofte lavet som en efterisolering, da det ikke så ofte er den type af isolering der laves i første omgang. Dog er en loftisolering smart at have, hvis man ønsker at energirenovere sit hus.

Energirenovering

For at få det mest optimale ud af ens energiforbrug i huset er det en god idé at få lavet energirenovering. Energirenovering består tit i at få lavet ny isolering af døre og vinduer eller helt udskifte disse for at få den fulde effekt af en energirenovering. Dette tilbyder vi selvfølgelig også at klare hos Nymosegård Træuld ApS i forbindelse med efterisolering af loftet i huset. Vi sørger altid for at levere et godt slutprodukt, som ender ud i, at vores kunder bliver glade og tilfredse med deres energirenovering, og kan mærke en forskel i deres energiforbrug i forhold til tidligere.

For at høre mere omkring loftisolering eller efterisolering generelt, så kontakt os på salg@træuld.dk.

Nyheder

Termografering og isolering
28-10-2015
Kan dit hus holde varmen? En termografi giver svar! Se efterårs-kampagne her...
Læs hele nyheden >>
Efterisolering
18-05-2015
Derfor er det en rigtig god idé at få efterisoleret om sommeren. Download PDF her...
Læs hele nyheden >>
Skovens Dag 10. maj 2015
06-05-2015
Nymosegård deltager for første gang i Skovens Dag i år. Se mere på www.skovensdag.dk eller på vores face book side.
Læs hele nyheden >>

​Firmaoplysninger

Nymosegård Træuld ApS

​​​CVR: 3305​6036​

Her finder du os

Tanghusvej 18
8620 Kjellerup

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 88 62 38

​E-mail: salg@traeuld.dk